Poate ca multe dintre cititoarele noastre nu sunt la curent cu termenul de “Afiliere” – iata de ce o sa-l explicam aici pe larg. Afilierea este un felde colaborare intre doua sau mai multe entitati, persoane fizice sau juridice cu scopul de castig reciproc. Colaborarea consta incazul nostru in vanzarea kit-urilor de goblen de la Luca’s, Hudemas si Golden Kite. Momentan expunem doar pentru Luca’s Chisinau urmand ca in urmatoarele zile sa reusim sa punem pe site si kit-urile de la restul firmelor.

Cum devin afiliat Kit Goblen

Pentru a deveni afiliat la Kit Goblen nu trebuie sa faci mare lucru, ai nevoie de un site personal sau cel putin un profil pe FaceBook sau sa faci parte dintr-unul din sutele de forumuri cu gobleniste din Romania sau strainatate. Apoi promovezi si incerci sa convingi prietenele sa cumpere de la tine kit-urile de goblen produse de una din firmele ce expun la noi pe site. Fata de pretul din magazine, vei obtine reduceri incepand cu 10 % si pana la 80 %. DA ai citit bine, daca ajungi la nivelul 7, reducerea este de 80 % – adica vei plati doar 20% din pretul real al unui kit de goblen.

Cum sunteti la inceput de drum, va zicem mai intai despre nivelul 1 – adica o reducere de 10 % fata de pretul real. Cum fac ca sa vand si sa iau eu cei 10%? Nimic mai simplu, sa presupunem ca vrei sa promovezi acest kit de goblen, se va deschide o pagina cu poza goblenului, copiezi de sus adresa, in cazul nostru http://broderii.info/site-personal-de-goblene/goblen-natura/ si il postezi pe pagina ta de Facebook cu pretul de vanzare si codul din magazin.

Codul si pretul cu care noi vindem goblenul respectiv il vei primi pe email, este acelasi cu care vindem noi oricui – nici mai mic si nici mai mare. Insa tu il vei procura de la noi cu 10% mai putin – diferenta de bani fiind castigul tau. In acest fel pentru cumparator este acelasi lucru – ori cumpara de la noi sau cumpara de la tine, va plati acelasi pret. Nu este complicat, dar daca ai intrebari, nu ezita sa le pui in formularul de Contact. Daca nu va descurcati cu link-ul de la kit-uri ne spuneti si va ajutam!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});