Asa cum deja stii, poti castiga bani frumosi prin programul de afilere lansat de site-ul Kit Goblen, tot ce trebuie sa faci in cazul in care ai un site, este sa postezi codul de afiliere pe site-ul tau, de preferinta la fel cum este postat pe site-ul nostru, in partea laterala [ gaseste unde scrie Cod Afiliere], dai click si se selecteaza codul, apoi apesi CRT+C [copy] si cu ajutorul celor doua butoane [CTRL-V] sau Paste, plasezi codul in zona laterala [widgets – in cazul unui site bazat pe WordPress]. Fiecare afiliat va primi un cod unic, imediat ce va avea postat codul pe site-ul sau, pentru a controlul asupra comenzilor efectuate de pe site-ul sau.

O varianta si mai simpla ar fi sa comande el pentru clientii sai, insa e nevoie de mai multa munca, dar si castigul va fi dublu!

Site-ul Kit Goblen este deschis oricarei forme de colaborare, de aceea nu ezitati sa ne scrieti, vom incerca sa gasim o cale de castig pentru tine, interesul nostru fiind acela de a vinde cat mai multe kit-uri de goblen. Ai prietene pe forumuri, ai prietene in orasul tau sau in alta localitate care este indragostita de arta goblenuli? Daca tot cumperi goblenuri, ata sau panza de goblen, de ce sa nu o cumperi la cel mai mic pret, sau de ce sa nu castigi si niste bani din asta?

Va reamintim ca avem un forum, unde puteti vedea ofertele cu pret redus – mult mai mic decat cel care se gaseste de obicei pe site-uri, insa ai acces la ele doar dupa ce te inscrii si devii membru Kit Goblen! Nu e greu, cateva postari si ai ajuns deja la Mega Oferta lansata de Kit Goblen!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});