Orice femeie activă se confruntă cu o situație în care a greșit în acest proces. Greșelile pot fi grave sau nu, iar atitudinea față de ele poate fi diferită. Astăzi am decis să vă împărtășim algoritmul acțiunilor atunci când este detectată o eroare.

# 1
În primul rând, trebuie să evaluați în mod sobru amploarea „tragediei”. Dacă eroarea nu este critică, nu trebuie să o remediați. Aceasta este pentru tine, în calitate de femeie-ac, ea poate fi sesizată, dar este puțin probabil ca cei din jur să simtă ceva „greșit”. Care ar putea fi această eroare? De exemplu, în broderie – o cruce (sau cruci) brodate incorect în zone precum iarbă, păr, cer, mare, etc; la tricotat – o buclă eronată într-un loc invizibil.


# 2
Dacă o greșeală te bântuie și strică semnificativ munca (de exemplu, când vine vorba de ornamente și modele), o corectăm. Cea mai evidentă modalitate de a face acest lucru este dizolvarea locului de muncă. De acord, un proces foarte neplăcut pentru o femeie acută. Atâta muncă și timp pierdut – și totul degeaba! Dacă doriți să evitați doar o astfel de opțiune, atunci următorul nostru punct este pentru dvs.

NUMARUL 3
Corectați erorile, dacă este posibil. De exemplu, la tricotat, puteți efectua o scădere pentru a compensa o creștere accidentală sau, dimpotrivă, puteți adăuga o buclă în locul celei pe care ați scăzut-o din greșeală. În același timp, ar trebui să încercați să găsiți un loc în rând unde corecțiile dvs. vor fi cât mai puțin vizibile. În broderie, puteți broda altele noi peste cruci eronate. Varianta, în general, este destul de valabilă. Este mai dificil când o cruce ușoară trebuie brodată peste una foarte întunecată. Atunci crucile greșite pot diferi de cele corecte.

NR. 4
Dacă vă este greu să decideți dacă și cum să remediați lucrarea, rugați pe cineva să o privească. Aceștia pot fi persoanele dragi, iubitele sau persoanele cu aceleași lucruri în ac. Pentru o opinie profesională, apelați expertul nostru în broderii sau tricotaje. Femeile de ac calificate vor răspunde cu plăcere la orice întrebare și vor ajuta la rezolvarea problemei. Și vei fi sigur că nu ți-ai pierdut timpul și vei obține rezultatul dorit!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});