Există atât de multe subiecte pe care doriți să le brodați. Ceva chiar zace în coșuri și așteaptă în aripi! Cum poți accelera procesul pentru a broda rapid orice îți place? Iată câteva dintre sfaturile noastre.

# 1
Pentru a broda mai repede, utilizați ambele mâini în acest proces. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o mașină de brodat la care este atașat un cadru cu o pânză întinsă. Datorită faptului că nu trebuie să țineți rama de broderie, mâna a doua poate participa direct la procesul de broderie, și anume „prinde” acul care este adus în partea greșită a lucrării și lipiți-l de jos în locul dorit al pânzei. Se crede că cusutul cu două mâini va crește viteza de cusut de 1,5-2 ori.

# 2
Încercați să brodați cu un ac reversibil. Acesta este un ac care este aproape de două ori mai lung decât un ac obișnuit, iar ochiul său este în mijloc. Desigur, lucrul cu un astfel de ac va necesita ceva obișnuință (precum și lucrul la o mașină). De ce este posibil să se brodeze mai repede cu un ac cu două fețe, adaptându-se la acesta? Ideea este că nu este nevoie să întoarceți acul în afară.

NUMARUL 3
Brodează cu parcare. Înțelesul acestei metode de brodat este că broderia nu este realizată prin culoare, ci în ordine (fie de-a lungul liniilor, fie în pătrate). Mai multe fire de culori diferite sunt în lucru în același timp. Pe Internet, este ușor să găsiți informații despre cum se desfășoară vizual procesul. După cum observă femeile ac, la început nu este ușor să brodezi cu o parcare, deci nu va fi posibil să atingi viteza de brodare imediat.

NR. 4
Selectați corect lungimea firului de lucru. Da, iată un sfat simplu. Pentru fiecare femeie ac, lungimea este diferită. Dar, conform informațiilor din manuale despre tăiere și cusut, lungimea firului nu trebuie să depășească 50 cm. În opinia noastră, cea mai bună opțiune este de aproximativ 40 cm. Un fir mare are o predispoziție excelentă la răsucire și legare în noduri.

NR. 5
Folosiți o aplicație electronică specială care vă va permite să nu uitați să alocați timp pentru broderie în fiecare zi și, în consecință, să vă finalizați mai repede munca. Descărcați aplicația, introduceți numărul de cruci sau ore pe care sunteți gata să le petreceți pe broderie pe zi, setați ora exactă pentru a începe lucrul și activați un memento despre aceasta. Aplicația vă va ajuta să organizați procesul perfect, să faceți în mod regulat ceea ce este planificat și, bineînțeles, să fiți mândri de voi înșivă!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});