Multe broderițe se confruntă cu problema apariției construcției pe termen lung printre lucrările lor – broderia, care este foarte lentă sau complet amânată. Pentru a preveni acest lucru, iată câteva dintre sfaturile noastre.

Sfatul 1
Încercați să nu luați mai multe parcele în același timp. Adesea, broderii, cedând dorinței de a broda orice vor deodată, acumulează un munte întreg de lucrări neterminate. Din cauza lipsei de timp, ceva se poate estompa în fundal și poate rămâne incomplet. Este posibil ca unele comploturi să nu-i placă în timp sau să se dovedească a fi mai complicate în comparație cu altele și nu veți dori să vă întoarceți la el.

Sfatul 2
Dacă luați o broderie mare, evaluați-vă sobru puterea: o puteți stăpâni cu adevărat, aveți suficientă răbdare și abilități. Ești pregătit pentru un proces lung, pentru faptul că nu poți obține rapid rezultatul muncii tale, pentru faptul că ignoranța unor puncte te poate descuraja să creezi?

Sfatul 3
Evaluează complexitatea lucrării: există multe cruci unice, există amestecuri, sunt multe culori folosite, există un suport și câte. Re-filetarea frecventă a firului, una sau două cusături în secțiuni diferite afectează foarte mult viteza de lucru și dorința de a continua. Și cusătura „înapoi la ac” („cusătură din spate” sau „spate”), care la prima vedere pare deloc complicată, în practică pentru mulți brodători se dovedește a fi o problemă reală.

Sfatul 4
Motivați-vă pentru a termina treaba. Deși pentru multe femei ac, broderia este o oportunitate de relaxare, chiar și în legătură cu cea mai iubită lucrare, se poate „arde”. Apoi stabilirea unor termene clare pentru finalizarea lucrărilor va fi salvată. Stabiliți-vă un obiectiv de a broda atât de multe cruci sau ore pe zi, iar o aplicație specială de motivare electronică vă va ajuta să nu uitați de ceea ce ați început și să terminați și, prin urmare, să împărtășiți rezultatul muncii dvs. cu alții.

Sfatul 5
Dacă nu puteți rezerva o oră sau două întregi pentru broderie, utilizați orice „minut” gratuit. Lipsa de timp este, din păcate, una dintre principalele probleme cu care se confruntă multe femei de ac. Și acesta este motivul pentru care broderia neterminată ne trage mult timp.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});