Multe forumuri sunt acum pe net legate de arta gblenului, insa noi am creat pentru cei ce vor sa cumpere kit-uri goblen de la Luca’s Chisinau un forum mai special, cu circuit inchis. In primul rand pe forum nu se pot inregistra decat fanii de pe faceBook ai paginii nostre sau cei de la e-Goblen. Pe forum veti gasi lista completa de preturi si reducerile la kit-urile de goblen de la Luca’s Chisinau – puteti palsa comenzi si mai puteti sta de vorba cu romanii din Germania, Anglia sau Dubai.

Adresa forumului este aici, intrati si apasati I accept the terms of the agreement din partea de jos. Apoi completati numele ce doriti sa fie afisat pe forum si email-ul dumneavoastra. Lasati aici un comentariu, pentru ca administratorul sa stie ca v-ati inscris si sa va aprobe contul. Apoi veti avea parte de numeroase surprize placute, retineti: Nu toate postarile de pe forum sunt vizibile fara a fi aprobati ca membru pe forum.

Recomandam ca cei ce vor sa cumpere kit-uri de goblen ieftine sa se inscrie pe forum,nu va fi un forum plin de postari prin care ne laudam cu ce am mai facut, va fi unul unde vom cumpara sau vom vinde mult mai usor decat pana acum! Daca intampinati greutati, ceva nu reusiti sa faceti, nu va pierdeti cumpatul, intrebati aici si vi se va raspunde imediat, mai ales daca messengerul din dreapta sus este activat!

Pentru a beneficia de reduceri mari sau pentru a vinde rapid si la un pret rezonabil lucrarile tale, comunitatea SMF va fi mereu alaturi de tine, nu astepta safii am 100-lea membru, s-ar putea sa nu se mai poata, caci acest forum, asa cum am mai zis, este o comunitate inchisa, intrea se face pe baza de recomandari!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});