Din ce in ce mai multa lume intreaba care este pretul kit-urilor de goblen de la Luca’s Chisinau, iata de ce o sa va spunem preturile actualizate pe forum, avand invedere ca permanent vom oferi reduceri pentru cei ce au dat like paginii noastre de facebook sau au distribuit postarile de pe pagina respectiva. In general pretul poate varia in functie de cursul oficial leu/leu moldovenesc, insa ne vom stradui cat mai mult sa mentinem un pret in RON cat mai mult timp posibil.

Din aceste motive nu putem pune un pret pe site sau pe Facebook la fiecare kit de goblen, este posibil ca pretul sa scada datorita cursului monedelor din cele doua tari, sau ar putea sa scada datorita reducerilor frecvente pentru cumparatorii fideli. Vom introduce in curand si un sistem de fidelizare, ce permite achizitionarea kiturilor de goblen de la Luca’s Chisinau cu o reducere suplimentara de 5 sau 10%. Incazul in car edoriti sa comandati, vom raspunde fiecarei solicitari in parte. Si nu uitati, la comenzi mai mari de 500 RON aveti transport GRATUIT! Indiferent ca ati comandat singura sau impreuna cu mai multe prietene!

Atunci cand cereti informatii despre pretul unui kit, postati si codul sau – la cel din imagine codul este G-B478, adica este si goblen si broderie [ evident au pret diferit]. Codurile le gasiti la fiecare poza de pe FaceBook!

Profita acum de reducerile din aceatsa luna si cumpara kitul complet “Iisus si samariteanca” la doar 87 de lei [RON] in punct goblen si 97 de lei [RON] in cruciulita! Comanda acum un kit Goblen de la Luca’s Chisinau!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});