Aceasta pagina este destinata tuturor celor ce cumpara kituri de goblen de la Luca’s Chisinau de pe site-ul nostru si doresc sa-si vanda lucrarile. Desi publicarea pe site-ul nostru sau pe site-ul partener eGoblen nu este gratuita, cei ce au cumparat de la noi pot expune lucarile spre vanzare in toata reteaua noastra de site-uri sau pagini de FaceBook.

Cum cumpar un kit goblen

Atunci cand va doriti sa cumparati un kit de goblen produs de firma Luca’s din Chisinau, Republica Moldova va trebui sa faceti click pe poza respectivului goblen, sub fiecare poza se gaseste un formular de contact. Va trebui sa lasati cererea pe formular, ideal ar fi sa lasati adresa de email cu care v-ati creat si profilul de pe FaceBook – cel une primiti mereu notificari despre noutati – veti fi contactat in maxim 24 de ore cu detalii legate de pret si de reducerile oferite pentru cei ce sunt fani ia paginii noastre.

Transportul pentru cei ce cumpara kituri de goblen de peste 500 lei [RON] se asigura gratuit in Romania sau Republica Moldova. In curand vom avea expus si pe site si pe FaceBook toate modelele disponibile, cu un cod – acelasi care este si pe site-ul din Chisinau. Puteti folosi codul pentru a face o comanda, specificati daca ati distribuit macar o poza de la noi pe FaceBook si primiti minim 10% reducere la total comanda! Ne puteti scrie si pe pagina de contact. Nu ezitati sa puneti intrebari, vom raspunde cu drag la fiecare in parte, suntem cu totii iubitori de frumos, deci suntem deja prieteni!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});